bel Ton en vraag naar de mogelijkheden tel. 06-52406393

repeteren

Het ontwikkelen en creëren van kunst vraagt om intimiteit en een veilig ‘thuis’. diemerstudios biedt fijne, ruime studios waarin podiumkunst wordt ontwikkeld en kennis wordt uitgewisseld. Ben je op zoek naar een huiselijke ruimte voor je repetitie, auditie, try-out of fotoshoot? Muziektheater, toneel, cabaret en dans, grote en kleine producties; alle vormen vinden bij ons een thuis.

Repeteren kan in:

studio 1
studio 2
studio 3
studio 4

werkplekken

studio 4 max. 6 personen vanaf € 150,- per dagdeel
werkplek ruimte per persoon € 350,- per maand

vergaderen

Vanwege die ruime opzet zijn de studio’s ook heel geschikt voor het geven van trainingen, workshops en het organiseren van bijeenkomsten. Want de 1,5 meter afstand tot elkaar kan gemakkelijk in acht worden gehouden. Heb je er met al dat thuiswerken ook zo’n behoefte aan om je collega’s weer eens live tegen te komen? Plan je vergadering (tot 25 personen) in diemerstudios.

studio 1 max. 22 personen
studio 2 max. 12 personen
studio 4 max. 6 personen

Bel of mail ons
studio 1
studio 112,7 x 10,5 x 6m
studio 1 is onze grootste studio en is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. Muziek-, theater-, cabaret en dansgezelschappen tot 22 personen kunnen hier terecht. De ruimte beschikt over een grid, een zwevende vloer en een spiegelwand. Het ventilatiesysteem zorgt voor de invoer van frisse buitenlucht.
meer info
Bel of mail ons
studio 2
studio 2 8 x 8 x 5 m
studio 2 is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen. Muziek-, theater-, cabaret en dansgezelschapen tot 12 personen kunnen hier terecht. De ruimte beschikt over een zwevende vloer en een spiegelwand. Het ventilatiesysteem zorgt voor de invoer van frisse buitenlucht.
meer info
Bel of mail ons
studio 3
studio 36 x 5 x 2,8 m
studio 3 is vooral geschikt voor kleinere producties. Deze ruimte leent zich goed voor muziekrepetities maar ook kunstenaars en fotografen zijn hier welkom.
meer info
Bel of mail ons
studio 4
studio 4
studio 4 is een middelgrote ruimte en is geschikt voor kleinere groepen.
meer info
Bel of mail ons
werkplekken
werkplekken
In onze kantoorruimte en in sommige studio’s zijn vaste werkplekken gemaakt voor creatieve makers en doeners. Waar voorheen flexplekken werden bezet, zijn nu vaste werkplekken gemaakt waar je – op veilige afstand – kunt samenwerken en kennis uit kunt wisselen. diemerstudios is gemakkelijk bereikbaar en 24/7 toegankelijk. Dus heb je genoeg van het werken aan de keukentafel? Vergezel dan de vaste bewoners en laat je inspireren.
meer info
Bel of mail ons
foyer
foyer
Naast de studioruimten beschikt diemerstudios over een ruime foyer. Deze informele ruimte kan gebruikt worden voor de ontvangst van groepen, een besloten huiskamerconcert, vergaderingen of een diner. In de foyer is een open keuken met magnetron, een grote bank en intieme zitjes. Ontdek samen met ons de mogelijkheden.

deel op social media